Line Krogh Lay er Faxekredsens folketingskandidat

Line Krogh Lay er af medlemmerne i Faxe og Stevns kommuner valgt som folketingskandidat i Faxekredsen for Radikale Venstre. Line er 46 år og stevnsbo. Hun har boet på Stevns hele sit liv og slår sine folder i St. Heddinge. Line er folkeskolelærer og sidder i kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune.

Line vil tage sine erfaringer som både borger, folkeskolelærer og kommunalpolitiker med ind på Christiansborg. Hun vil arbejde for det brede og konstruktive samarbejde og sikre løsninger, der harmonerer med den virkelighed, der er for borgere, medarbejdere og politikere i kommunerne. Særligt mener hun, der er behov for en decentralisering af områder som uddannelse og erhvervsindsats og vil derfor være en stærk stemme for lokal og regional udvikling. Lines mærkesager er skoler, uddannelse, grøn udvikling, energi og erhverv – og så er hun glødende EU-tilhænger og brænder for det udenrigspolitiske. Ikke mindst på klimaområdet.

Radikale Faxe bakker fuldt ud op om Line, som er en yderst kompetent Radikal stemme med en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til det politiske arbejde. Vi ser frem til sammen med Line at gå i dialog med borgerne i Faxe Kommune om, hvilken forskel en stemme på Line og Radikale Venstre kan gøre for både vores kommune og hele Danmark.

http://faxenyt.dk/?Id=15272

Skriv et svar