Margrethe Vestager ny borgmesterkandidat i Faxe Kommune!

Efter at have fulgt med i kommunalvalget i 2017 fra Bruxelles har Margrethe Vestager fået hjemve, og hun har derfor taget imod opfordringen om at stille op som borgmesterkandidat i Faxe Kommune.

Margrethe Vestager udtaler: “Selv om Frankrigs præsident Emmanuel Macron har tilbudt mig kommissionsformandsposten, var det ikke noget svært valg, da Radikale Venstre i Faxe Kommune tilbød mig kandidaturet som borgmesterkandidat i Faxe Kommune. Jeg vil meget gerne tilbage til det nære. Nogle gange kan EU godt blive lidt for stort og uoverskueligt, og Radikale Venstre i Faxe Kommune er klart den fedeste politiske forening i landet. Derfor har jeg besluttet mig for at vende tilbage til Danmark. Jeg ser et stort uudnyttet potentiale i Faxe Kommune, som jeg mener at være den rette til at få udnyttet.”

Nicolaj Lund Jensen, som var borgmesterkandidat ved seneste kommunalvalg, er slet ikke ked af at skulle overlade tronen til Margrethe: “Det er en kæmpe gevinst for Faxe Kommune, og jeg er ikke i tvivl om, at Margrethe vil tilføre visioner og fremdrift til kommunen i internationalt format, som god forlængelse af det arbejde, som jeg allerede har foretaget.”

Margrethe supplerer: “Med min store erfaring med håndteringen af globale virksomheder som Google, Facebook og Amazon føler jeg mig nu godt rustet til at håndtere politiske ræve som René Tuekær, Knud Erik Hansen og Eli Jacobi, så jeg er fuldt fortrøstningsfuld, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil kende deres plads. Derudover er jeg sikker på, at Ole Vive vil vige pladsen for mig. Sådan er det jo!” Margrethe fortsætter: “Jeg vil selvfølgelig som noget af det første fortsætte Nicolajs store arbejde for at få IKEA til Rønnede. IKEA har jeg allerede i min hule hånd, så jeg er sikker på, at der vil ikke gå mange år, før de åbner i Rønnede.”

1 tanke om “Margrethe Vestager ny borgmesterkandidat i Faxe Kommune!”

Skriv et svar