Om os

Radikale Venstre i Faxe Kommune er en politisk lokalforening med plads til alle med magentafarvede hjerter, der brænder for socialliberal politik!

Vi ønsker at være bredt repræsenteret i Faxe Kommune, så uanset om du er fra øst, vest, nord eller syd i Faxe Kommune, er du hjertelig velkommen!

Vi er en aktiv politisk forening, og for os er dialog, videndeling, sammenhold, engagement – og ikke mindst et godt socialt fællesskab – vigtigt. Vi udvikler hele tiden på vores politik gennem dialog med både medlemmer, borgere, politikere, interessenter, organisationer, ansatte i kommunen osv., da vi mener, at dialog og respekt for faglighed er vejen til en endnu bedre Faxe Kommune.

Folketingskandidat Line Krogh Lay flankeret af tidligere byrådsmedlem og udvalgsformand for Radikale Venstre, Arne Rohde, og formand for Radikale Faxe, Majbritt Egelund Rasmussen.

Byrådsmedlemmer har vi desværre ingen af i øjeblikket, men det laver vi om på ved kommunalvalget i 2021. Arbejdet er allerede i gang! Vi har endda allerede flere medlemmer, der er parate til at kæmpe for en plads i Faxe Kommunes byråd. Blandt andre har vores spidskandidat ved KV17, Nicolaj Lund Jensen, meldt sig klar til KV21 – men der er plads til mange flere!

Følg os gerne her: facebook.com/RadikaleFaxe og instagram.com/radikalefaxe/

  • Middag på Chi Chi i Haslev på valgaftenen d. 21. november 2017.