Vil du være med?

Vi er altid klar til at byde nye medlemmer velkommen. Så uanset om du er ung, gammel eller midt imellem, og uanset om du har erfaring med politisk arbejde eller ej, har vi brug for dig og dit input, erfaringer, meninger og holdninger. Det er helt op til dig, hvor meget og hvad du ønsker at bidrage med.

Majbritt har været medlem af Radikale Faxe siden 2014:

Jeg er medlem af Radikale Venstre, fordi jeg gerne vil medvirke til at få mest mulig socialliberal politik gennemført. Især lokalpolitisk. Jeg brænder særligt for børn, sundhed, beskæftigelse og fritid/kultur og vil gerne være med at sikre borgerne bedst mulige vilkår og rammer indenfor især disse områder. Jeg er meget glad for at bo i Faxe Kommune og ser enormt meget potentiale i vores skønne kommune. At være medlem af Radikale Faxe giver mig mulighed for – gennem dialog samt politisk og organisatorisk arbejde – at øge kendskabet til og udviklingen af vores kommune og gøre den til et fantastisk sted at bo. Især for børnene.

Tænker du, at medlemskab måske er noget for dig, så ring eller skriv til os – ganske uforpligtende. Du kan også klikke rundt her på hjemmesiden eller læse mere her radikale.dk/ofte-stillede-spg.

Meld dig ind via linket:
radikale.dk/bliv/medlem

Formand Majbritt Egelund Rasmussen
majbritt@radikalefaxe.dk
23 32 28 20

 

 

Næstformand Jimmi Andreasen
jimmi@radikalefaxe.dk
22 48 01 13

 

 

Bestyrelsesmedlem Nicolaj Lund Jensen
nicolaj@radikalefaxe.dk
26 15 05 65